15 Kasım 2011 Salı

MİSAFİR VAR 13.11.2011

Esra'nın drama kursu olduğunda aramızda değildi. Esra dışında herkes provadaydı ve 15.00 da çalışmamıza başladık.Bugün provada bir konuğumuz da vardı.  Herkes bireysel ısınmasını aldı ve saat 16.00da provaya geçtik.Şehir Tiyatroları'ndan Altuğ Görgü de provamızın bir kısmını izledi.                                                                                                                                                       

Necati ve Levent'i yoran, yaralayan sahnenin üzerinden tekrar geçtik, ancak ikisi de geçen provadaki gibi içinde değillerdi. Sadece sahnenin matematiğini oturtmaya                                                                                                                                                                                                                             çalıştık böylelikle. Daha sonra keşişlerin olduğu sahneyi çalıştık,Nedim ve Osman'la
Bu sahnede keşişlerin bağış toplamak için seyircilerin arasına inmesi denendi  ve geçen provada eksik olan enerji bir nebze olsun katıldı. Tam prova bitecekken izinli olan Esra geldi.  Yönetmen bunun  üzerine hazır Esra gelmişken boş yere gelmiş olmasın diyerek Vittoria ile Domenico'nun tanıştığı sahneyi  almaya karar verdi. Bu karara Esra dışında herkes isyan etmesine rağmen (özellikle Nedim) sahne alındı ve gayet de başarılı oldu.                                                                                                                                                                                                                                                    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder