12 Aralık 2011 Pazartesi

YÖNETMEN DE KAZA YAPAR 07.12.2011

Herkesin bir köşede bir uğraşta olması prova döneminin en güzel zamanları. Kimisi müzik çalışmakta, kimisi sıkıntılı olan sahneleri çalışmakta, kimi metni okumakta...Bu görüntü Ertan'ı çok mutlu ediyor. Sonucunda güzel şeylerin çıkmasıyla biz oyun ekibi de mutlu oluyoruz.

Bugünün en önemli olayı Ertan'ın düşmesi, yada kendini bilerek ve isteyerek düşürmesi oldu. Bir insan kendisini bilerek neden düşürür bilmiyorum. Sahnenin önüne çakılmış tahtaların üstüne çıkıp çocuk gibi zıplayarak, beklenen kazayı yaşadı ve düştü. Aslında dengesini iyi sağlayabilmiş ki büyük bir kaza olmadı. Dizini yaraladı. Sahnede çalışma devam ederken, sahne altındakiler Ertan'la ilgilendi. Biri düşünce gülünmez normalde ama Ertan acı çekerken o kadar çok oğlu Can'a benziyor ki ben gülmekten buz koyamadım yarasına. Tabii sahne altında bu kadar gülme sesleri olunca sahneleri çalışılan Levent ve Necati bizi yağ yapmakla suçladı.

Ertan küçük bir sıyrıkla kazayı atlattı. Provaya kaldığımız yerden devam ettik. Bugünün güzel bir sürprizi oyunun selam kısmını çalışmak oldu. En azından kafalarda bir son belirdi. Daha iyi çalışmak gerekli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder