12 Aralık 2011 Pazartesi

AKIŞ ALDIK 09.12.2011

Isınma sırasında tüm ekibi eğlendiren bir konuşma yaşandı. necati ve nedim 12 yıldır birbirlerine kızdıkları ne varsa ısınma sırasında ortaya döktüler. 12 yıl önce uludağda birlikte gösteriye çıktıklarında birbirlerine neler yaptıklarını anlatırken ikisi de o kadar dert etmişler ki prova devam ederken bile aralarındaki sürtüşme devam ediyordu. bu durumda en çok eğlenen onları izleyen bizler olduk.

Kostümleri hazır olan Nedim ve Osman vardı. ama geri kalan kişilerin hala hazır değildi. Gökçe Ertan'a telefondan Esra'nın kostümünün fotoğrafını gönderdi çok güzel görünüyordu. Diğerlerinin de en az Vittoria kostümü kadar güzel olduğuna eminim. Ellerine sağlık Gökçe.

Bugün akış aldık. Oyun iki buçuk saat sürdü. Ancak eksiklerimiz çok fazlaydı. bu eksiklerin tamamlanması gerekiyordu. en çokta repliklerin uzatılması veya tekrarlanması oyunu uzatıyor. Bu eksikleri gidermeye çalıştık. Örneğin, necati ve esranın sahnesindeki lazzi yi çalıştık. Levent ve Ajda büyücü sahnesinde ki rap müziğini çıkardılar. Gerçekten eğlenceli oldu. Oyunun soundtrackini çıkarmayı düşünüyoruz:) 

Ayrıca bugün grubun ayakkabılarının siparişini verdim. Çok güzel olacak kostümler de gelince.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder