12 Aralık 2011 Pazartesi

KOSTÜMLER VE SELAMLAMA 11.12.2011

Bugün Necati ve ben derslerimiz olduğundan geç geldik provaya. Ekip saat 19.00 da başlamıştı. Geldiğimizde herkesin üstünde kostümleri vardı. Necati ve ben de hemen kostümleri giyindik. Gökçe eksiklerimizi yazdı, herşey tam olunca daha da güzel görünecek gözümüze. Tekrar tekrar eline sağlık Gökçe.

Kostümlerle prova alınca, karakterlerin yapısı daha da ortaya çıktı. Gökçe'nin sevgili Bursa'mıza yaptığı bir güzellikte Necati'nin kostümü oldu. Bursaspor'un renklerinden oluşan kostümüyle bir taraftar izlenimi veren Necati, Brighella'yı yeşil beyaz giydiren tarihteki Commedia Dell'Arte oyuncuları hakkında pek iyi şeyler düşünmüyormuş izlenimi verdi bize.


Oyunun son sahnesini ve son sahnedeki müzikleri çalıştık. Necati, Levent ve Esra'nın bulunduğu sahneden sonra selama nasıl geçileceği ile ilgili herkes bir fikir söyledi. Ben ve Nedim'in hazır fikri üzerine Necati bir cümle ekleyerek kendi fikriymiş gibi selamlama sahnesini anlattı ve kabul edildi:) Selamlama sahnesi fotoğraf vererek gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder